Gekozen filters
Sorteer op:

MDIEU regeling

Het doel van de tijdelijke Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU), die loopt van 2021 t/m 2025, is dat zoveel mogelijk mensen straks gezond werkend hun pensioen kunnen bereiken door te investeren in duurzame inzetbaarheid. Het volgende aanvraagtijdvak voor subsidie staat open van 1 september, 09.00 uur tot en met 30 november 2023, 17.00 uur.

Zorg Praktijkleren

Vraag nu gemakkelijk de subsidie praktijkleren aan voor de begeleiding van BBL- en HBO duaal leerlingen uit het SectorplanPlus. Het gaat om een bedrag van maximaal € 2.700,- per leerling per jaar!

Stimuleringsregeling E-Health Thuis

Het doel van SET is zorgen dat ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of beperking met een grotere kwaliteit van leven langer thuis kunnen wonen.

Proefplaatsing werknemer met uitkering

Na toestemming van UWV werkt de werknemer 2 maanden met behoud van uitkering. De werkgever hoeft dan geen loon te betalen.

Loonkostenvoordeel

Het loonkostenvoordeel (LKV) is een tegemoetkoming voor werkgevers die 1 of meer werknemers in dienst nemen uit doelgroepen die vaak lastig aan het werk komen.

Subsidie voor een jobcoach

Voor een interne jobcoach kun je subsidie aanvragen bij UWV.

Actieonderzoek Innovatieve Zorg

ZonMw stelt subsidie beschikbaar voor zorgorganisaties die met actieonderzoek meer willen leren over veranderde zorgprocessen om de zorg beter aan te laten sluiten op de behoefte van de patiënt.

Loondispensatie voor werknemers met WAJONG-uitkering

Loondispensatie is bedoeld voor werknemers met een Wajong-uitkering. En tijdelijk ook voor werknemers met een IVA-uitkering en werknemers met een Wajong-uitkering zonder arbeidsvermogen.

Aanpassing werkplek

Je wilt een werknemer met een ziekte of handicap in dienst houden en helpen bij zijn re-integratie. Je kunt dan een vergoeding aanvragen voor niet-meeneembare voorzieningen.

STAP-budget

STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met dit budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren. U kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Het STAP-budget is beperkt. In 2023 is er € 170 miljoen beschikbaar. Dit budget is verdeeld over 5 aanvraagperiodes.