Deel dit:

Om uw vacatures en opleidingsplaatsen onder de aandacht te brengen van schoolverlaters, zij-instromers en doorstromers op MBO en HBO niveau houdt Zorg aan Zet op 31 oktober een banen- en opleidingenmarkt in Sittard. 

Doet u (weer) mee? 

Datum & tijd: Donderdag 31 oktober tussen 18.30u en 21u 
Locatie: Schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2, 6131 AJ, Sittard
Kosten: Participatie van Zorg aan Zet-deelnemers en onderwijsinstellingen is gratis.  Als niet-deelnemer van Zorg aan Zet betaalt u € 300.- excl. BTW.

Op 7 november houden we ook een banen- en opleidingenmarkt in Tegelen.

Standhoudersbijeenkomst

 We organiseren op woensdagmiddag 11 september van 13.30u tot 15.00u dan ook een standhoudersbijeenkomst in Schouwburg De Domijnen in Sittard. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de locatie bekijkeen en ideeën opdoen om zo veel als mogelijk geïnteresseerden te bereiken.

De standhoudersbijeenkomst is ook interessant voor communicatieprofessionals. We willen zo veel als mogelijk ruchtbaarheid geven aan de markten. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Als Zorg aan Zet kopen we een aantal campagnes in, maar we maken ook weer een toolkit voor de organisaties. Tijdens de bijeenkomst praten we u hier graag over bij.

Aanmelden als standhouder

De aanmeldtermijn is verstreken. Mocht u alsnog willen deelnemen, neem dan even contact op met Emile van Mullekom om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Contacteer Emile

Bel: 06 – 29292560 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.