Deel dit:

Om uw vacatures en opleidingsplaatsen onder de aandacht te brengen van schoolverlaters, zij-instromers en doorstromers op MBO en HBO niveau houdt Zorg aan Zet op 7 november een banen- en opleidingenmarkt in Tegelen. 

Doet u (weer) mee? 

Datum & tijd: Donderdag 7 november tussen 18.30u en 21u 
Locatie: Cultureel Centrum De Haandert, Haandertstraat 6, 5932 CN Tegelen
Kosten: Participatie van Zorg aan Zet-deelnemers en onderwijsinstellingen is gratis.  Als niet-deelnemer van Zorg aan Zet betaalt u € 300.- excl. BTW.

Op 31 oktober houden we ook een banen- en opleidingenmarkt in Sittard.

Standhoudersbijeenkomst

 We organiseren op 12 september van 15.00u tot 17.00u dan ook een standhoudersbijeenkomst in Cultureel Centrum De Haandert in Tegelen. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de locatie bekijken en ideeën opdoen om zo veel als mogelijk geïnteresseerden te bereiken.

De standhoudersbijeenkomst is ook interessant voor communicatieprofessionals. We willen zo veel als mogelijk ruchtbaarheid geven aan de markten. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Als Zorg aan Zet kopen we een aantal campagnes in, maar we maken ook weer een toolkit voor de organisaties. Tijdens de bijeenkomst praten we u hier graag over bij.

Aanmelden als standhouder

De aanmeldtermijn is verstreken. Mocht u alsnog willen deelnemen, neem dan even contact op met Emile van Mullekom om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Contacteer Emile

Bel: 06 – 29292560 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.