Deel dit:

De Ontdekdezorg week wordt in 2021 van 22 tot en met 27 maart digitaal georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan en/of opleiding in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

We richten ons platform zo in dat geïnteresseerden online kennis kunnen maken met de verschillende mogelijkheden van zorg en welzijn. Bezoekers kunnen onder andere via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Daarnaast kunt u zelf ook een online kennismakingsmoment organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A of webinar. 

Op 26 januari organiseren wij tussen 11.00 - 12.00 uur een digitale bijeenkomst voor de organisaties die meer willen weten over de invulling van de Ontdekdezorg week en nadenken over het organiseren van een activiteit tijdens de week. We staan tijdens dit webinar stil bij de landelijke mogelijkheden, de regionale organisatie en de activiteiten die organisaties kunnen organiseren. Daarnaast is uitgebreid ruimte om vragen te stellen. 

Aanmelden

Vragen? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.