Deel dit:

Op 28 oktober komen meer dan 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. Als bezoeker van de Gezond & Zeker Innovatiedag kiest u helemaal jouw eigen pad. U bepaalt of u één, twee, drie of zelfs meer workshops volgt én ook welke u volgt. Brengt u bijvoorbeeld graag wat extra tijd door op de Praktijkmarkt om exposanten van producten te spreken of volgt u liever een extra workshop? U beslist! Via de Netwerkapp stelt u een persoonlijk programma samen. Een inlogcode voor de Netwerkapp ontvangt u van ons zodra je je hebt ingeschreven voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.

Op de Innovatiedag presenteren een groot aantal bedrijven innovatieve toepassingen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Onder andere gericht op het tegengaan van fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. Maak kennis met deze bedrijven en laat je inspireren op de Gezond & Zeker Praktijkmarkt.

Lees meer over de Gezond & Zeker Innovatiedag en meld u aan!

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.