Deel dit:

Op 24 maart 2023 doet de Hoge Raad uitspraak in de 'Deliveroo zaak'. Hebben de bezorgers van Deliveroo wel of niet een arbeidsovereenkomst?

De uitspraak van de Hoge Raad kan voor de zorgsector grote gevolgen hebben, want mogelijk hebben meer mensen - zoals flexkrachten- een arbeidsovereenkomst dan gedacht. Hoe is dit binnen jouw organisatie geregeld?

Alleen een schriftelijke arbeidsovereenkomst is immers niet bepalend. Als er sprake is van een arbeidsovereenkomst terwijl dat anders bedoeld was, heeft dit arbeidsrechtelijke gevolgen, zoals ontslagbescherming en loonbetaling bij ziekte. Tijdens de masterclass wordt op dit onderwerp ingegaan. Ook bespreken we andere ontwikkelingen met betrekking tot de 'flexibele schil', zoals de positie van zzp'ers.

Voor wie

De Masterclass Arbeidsrecht is specifiek bedoeld voor HR-professionals (managers/ adviseurs/ medewerkers) die te maken hebben met HR-gerelateerde zaken. Deelnemers van Zorg aan Zet kunnen gratis deelnemen.

Door wie

Mr. drs. M.L.M. (Mark) van de Laar en Mr. Sanne Dassen werkzaam bij Capra Advocaten in Maastricht. Zij zijn beide expert in Arbeidsrecht met een bijzondere aandacht voor de zorgsector.

Waar en wanneer

Maandag 27 maart van 13.00-15.00 uur via Zoom.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.