Deel dit:

Workshop: Online, link naar online omgeving ontvangt u uiterlijk één dag van tevoren.
Onderwerp: Bekend, zichtbaar en aantrekkelijk bij uw doelgroep op de arbeidsmarkt
Sprekers: Kim Werensteijn van Werkimago
Voor: Recruiters en communicatieprofessionals uit zorg en welzijn
Wanneer: Donderdag 25 februari van 11.00-12.00 uur
Kosten: Voor deelnemers van Zorg aan Zet is dit webinar gratis. Voor niet-deelnemers bedragen de kosten €50,-.


Hoe zorgt u er tegenwoordig voor dat u online opvalt bij potentiële sollicitanten? En wat gebeurt er eigenlijk allemaal bij een sollicitant voordat hij/zij besluit te solliciteren? Op donderdag 25 februari gaat u hiermee aan de slag samen met Kim Werensteijn van Werkimago tijdens een interactieve online workshop. 

Kim begeleid recruiters om zelf gemakkelijk employer branding en recruitment marketing in te zetten zodat zij minder hoeven te 'searchen' en kandidaten zélf bij hun organisatie solliciteren. Met jarenlange ervaring als recruiter binnen zowel het MKB, corporate, RPO als aan de bureauzijde weet Kim als geen ander hoe u kandidaten kunt bereiken en laten sollicieren.

"Ik geloof dat elke recruiter zelf kan zorgen voor meer sollicitaties als je maar zorgt dat je bekend, zichtbaar en aantrekkelijk bent voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt."

Bent u erbij?
Meld u aan voor deze interactieve online workshop en maak uw organisatie bekend, zichtbaar en aantrekkelijk bij uw doelgroep op de arbeidsmarkt! Daarnaast krijgen alle deelnemers na afloop Kim's e-book 'Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen!' van ons cadeau. 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.