Deel dit:

Webinar: Via Microsoft Teams (voorlopig)
Onderwerp: "Amplitie en de waarde voor uw organisatie"
Spreker: Edmée Verstraelen, Amplitia
Voor: HR-professionals
Wanneer: Donderdag 2 juli 13.00 - 14.00 uur


Werkt uw organisatie vanuit de principes controle en beheersing? Of juist vanuit het vertrouwen dat mensen vanuit zichzelf groeien? Biedt u ontwikkeling enkel op vraag aan? Of bent u pro-actief? En op welke manier brengt u de juiste balans aan tussen mens en resultaat?

Paradox amplitie versus verzuim

Amplitie betekent werken vanuit het vertrouwen dat mensen vanuit zichzelf groeien, pro-actief zijn en zelfsturend werken als de juiste competenties worden aangesproken en gewaardeerd. Verzuim kan het resultaat zijn van werken vanuit beheersing en controle en mensen laten werken op basis van negatieve drijfveren.

Tijdens het webinar ‘Amplitie en de waarde voor uw organisatie’ neemt Edmée Verstraelen van Amplitia u mee in de wereld van Human Being Management en geeft ze u de handvatten om u als organisatie te richten op de positieve drijfveren van uw medewerkers. Positieve drijfveren zorgen er immers voor dat competenties gebruikt worden waar iemand juist energie van krijgt. Het resultaat? Minder (mentaal) verzuim, minder verloop en een hogere productiviteit. Door u als organisatie op het positieve te richten gaan problemen vanzelf naar de achtergrond.

Waarom deelnemen?

In deze inspirerende online kennissessie gaat Edmée actief met u de discussie aan en voorziet ze u van handige tips en praktische handvatten om binnen uw organisatie aan de slag te gaan met Human Being Management. Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Wat is er vernieuwend aan Human Being Management?
  • Paradoxen begrijpen, overgangsmomenten signaleren en optimaal inzetten
  • Grotere geheel: gelukkige medewerkers maken duurzame organisaties
  • Hoe u stapsgewijs Human Being Management in uw organisatie kunt implementeren

Aanmelden

Wij bieden dit webinar gratis aan voor HR-professionals in zorg en welzijn. Aanmelden kan via onderstaande button. Omdat we graag een interactieve sessie willen verzorgen, vragen we u om in het formulier aan te geven welke vragen, suggesties of opmerkingen u op voorhand heeft.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.