Deel dit:

De situaties waar het vaak misgaat in samenwerkingen bewijzen des te meer de noodzaak om goed te weten waar je aan begint met elkaar. Vaak is er namelijk best wel wat voor nodig om een samenwerking tot een succes te krijgen én te houden.

Interpretatieverschillen liggen nu eenmaal al snel op de loer en daar komt bovenop dat er zakelijke belangen meespelen. En wat is hierbij de invloed van verschillende generaties? Want ook daar zien wij vaak onbegrip. Wat maakt dat het tegenwoordig zo vaak over generaties gaat?

In dit webinar worden huidige generatieverschillen op de werkvloer blootgelegd. Iris Gündel biedt praktische inzichten en herkenbare voorbeelden over de nieuwe generaties op de werkvloer. Er valt niet meer te ontkomen aan de verschuiving in hun waardenpatroon en zienswijze. Zij groeiden op in een andere tijd. Geen veranderend tijdperk maar het tijdperk van verandering.

“Die jeugd van tegenwoordig die niet meer langer dan een paar jaar ergens blijft.” “Die oude garde die niet mee wil veranderen.” Waar zit dit nu eigenlijk in? Zou het de levensfase zijn, of misschien toch ook een generatieverschil? 

Wat weet je na dit webinar?

In dit webinar deelt Iris inzichten rondom de verschillende generaties en de leidende waarden en principes hierbij! Het is namelijk niet alleen meer een veranderend tijdperk maar het tijdperk ván verandering. En dat brengt nogal wat maatschappelijke ontwikkelingen met zich mee.

Na dit webinar weet je:

  • Wat de overkoepelende zienswijze is van iedere generatie op de werkvloer
  • Hoe de opvolging van generatie op generatie werkt
  • Wat de verschoven waarden en behoeften zijn van de nieuwe generatie
  • Wat je hier concreet mee kan in jouw team of werkomgeving

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.