Deel dit:

Webinar: Via Microsoft Teams
Onderwerp: Van personeelsverloop naar verlooppreventie | Digitaal uitstroomonderzoek 
Sprekers: Barry Pietersen, Oprichter en consultant bij Presearch onderzoeksbureau
Voor: HR-professionals
Wanneer: Woensdag 8 juli 15.00 - 16.00 uur


Binnen uw organisatie impact realiseren met gerichte data-analyses? Dat kan op verschillende manieren, maar één ding is zeker: Data Driven Decisionmaking is belangrijker dan ooit. 

Wij nodigen u graag uit voor ons tweede webinar rondom Data Driven Decisionmaking, met deze keer als thema: het Digitaal uitstroomonderzoek. Doel van dit digitale onderzoek is het systematisch analyseren van gegevens van vertrekkende medewerkers. 

Verbeter uw strategisch personeelsbeleid doelgericht

Waarom verlaten uw medewerkers de organisatie en waar komen ze terecht? Hoe is de tevredenheid over het werk, wat zijn overwegingen om uit dienst gaan en wat wordt de nieuwe werkbestemming? Met deze sturingsinformatie kunt u doelgericht verbeteringen aanbrengen in uw strategisch personeelsbeleid. Daarnaast kunt u uw organisatie benchmarken met andere organisaties in uw branche en/of regio. 

Wilt u meer weten?

Meld u dan aan voor dit gratis en inspirerende webinar en word onder andere meegenomen in de verschillende soorten personeelsverloop, het beslissingsproces van een vertrekkende medewerker en hoe verloop op basis van data kan worden voorkomen. Ook krijgt u inzicht in het dashboard, de dataverzameling en de benchmarkmogelijkheiden.

Krijg inzicht in de vertrekredenen van uw medewerkers en zet deze in om uitstroom te voorkomen.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.