Deel dit:

Workshop: We streven naar een fysieke workshop in omgeving Roermond. Als dit niet mogelijk is, wordt de workshop digitaal georganiseerd.
Onderwerp: Succesvol bloggen
Sprekers: Roel Botterweck van Rakoon Marketing
Voor: Zorgprofessionals die zich inzetten als ambassadeur binnen zorg- en welzijnsorganisaties.
Wanneer: Woensdag 10 november van 10.00-12.00 uur
Kosten: Voor deelnemers van Zorg aan Zet is deze workshop gratis. Voor niet-deelnemers bedragen de kosten €50,-. Bij afmelding of no-show binnen 48 uur voorafgaand, wordt €50,- in rekening gebracht.


Een succesvolle blog opzetten of onderhouden? Bloggen met plezier en blogberichten schrijven vol van inspiratie? Met de workshop "Succesvol bloggen" maak je een vliegende start als succesvol blogger of blogster! Met interessante oefeningen, handige tips & tricks én psychologie gaan we samen aan de slag!

De meeste organisaties hebben de afgelopen jaren de weg naar social media gevonden. Veel organisaties hebben corporate accounts op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest en zetten deze kanalen in om de dialoog aan te gaan met onder andere cliënten of (potentiële) medewerkers. Toch laten veel organisaties nog kansen liggen, namelijk de kansen die schuilen in de kracht van ambassadeurs: eigen medewerkers, online influencers en klanten.

Ambassadeurs zorgen voor mond-tot-mond reclame. Dat is nog steeds de sterkste vorm van promotie. Immers, wanneer een ander positief is over uw organisatie, dan is dat veel geloofwaardiger dan wanneer u dit zelf vertelt. Het bereik van medewerkers is vaak ook vele malen hoger dan het bereik van de berichten van de company page op LinkedIn. 

Meld uzelf of uw medewerkers aan!
Geef uw medewerkers een podium en meld hen of uzelf aan voor deze interessante workshop. De blogs die vervolgens worden geschreven, promoten wij ook via Zorgnet Limburg!

Aanmelden

Let op: vol = vol.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.