Gastlessen

Een gastles over werken in zorg en welzijn is een welkome aanvulling op uw lesaanbod. Het laat uw leerlingen in aanraking komen met de ‘echte wereld’. En dat motiveert ze. Wilt u uw leerlingen ook een gastles aanbieden, zodat ze een goede profiel- of beroepskeuze kunnen maken?

Kies een ambassadeur

Als school kiest u een ambassadeur die past bij de les die u wilt aanbieden. Met veel ervaring uit het werkveld geeft deze ambassadeur een inspirerende gastles over werken in de sector zorg en welzijn. En geeft uw school ook les aan de hand van het lespakket ‘Aan jou hebben we wat’? Dan is deze gastles een perfecte aanvulling hierop.

Een gastles brengt leerlingen in aanraking met de veelzijdige sector zorg en welzijn

 

Vraag een gastles aan

Zorg aan Zet biedt een goedgevulde pool met fantastische ambassadeurs. Stuk voor stuk trotse beroepsbeoefenaars die de volgende generatie met veel plezier vertellen over werken in de sector zorg en welzijn. Zij geven gastlessen op scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Voor écht geïnteresseerde leerlingen kunt u bij ons ook een kijkje bij een zorgorganisatie aanvragen.

 

Direct gastles aanvragen