Deel dit:

In 2022 staat u als werkgever mogelijk voor een belangrijke afweging: hoe legt uw organisatie de WGA puzzel? In het kader van het eigenrisicodragerschap WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) zijn er weer verschillende afwegingen te maken. Deze dient u voor 1 januari 2023 doorgevoerd te hebben. De keuze die de organisatie maakt, heeft inhoudelijk maar ook financieel een enorme impact. Dit vraagt een uitgebreid onderzoek en kost in de praktijk veel tijd. Het is verstandig om hier ruim voor de zomer mee te starten. Zorg aan Zet organiseert daarom op 8 februari 2022 een online informatiesessie waarmee u handvatten krijgt om deze puzzel goed te leggen.

Achtergrond

Als werkgever worden de WGA-uitkeringen voor uw werknemers aan u toegerekend. Daarom heeft u er alle belang bij om arbeidsongeschiktheid binnen uw organisatie te beperken. Onder de huidige omstandigheden is dit soms een behoorlijke uitdaging. Daarom is het goed om hierop zoveel mogelijk controle te houden. Slimme financieringskeuzes in combinatie met adequate toepassing van regelgeving én effectief casebeheer helpen hierbij.

Oplossingen en grip tijdens kennissessie

Op dinsdag 8 februari 2022 van 14.00 - 15.30 uur zal Robidus in samenwerking met Zorg aan Zet een kennissessie organiseren die u vergaande inzichten en oplossingen biedt, zodat een weloverwogen keuze kan worden gemaakt. Robidus is partner van Zorg aan Zet en helpt werkgevers grip te krijgen op arbeidsperspectief. Onder andere Tanno van Lith, expert op het gebied van WIA en (financiering rondom) WGA vertelt u alles over dit onderwerp.

Aanmelden en deelnemen met financieel verantwoordelijke

Wilt u ook meer weten over de invulling en mogelijkheden rondom WGA? Sluit dan samen met uw financieel verantwoordelijke aan bij deze sessie. Aanmelden is mogelijk tot 4 februari via deze link.
(U dient zich afzonderlijk in te schrijven). U ontvangt een week voorafgaand aan de bijeenkomst een link per e-mail om aan de online sessie deel te nemen.

Aanmelden kennissessie WGA puzzel

Vragen? Contacteer Mariska

Bel: 06 11286969 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.