Zorgnet Limburg

Zorgnet Limburg is hét startpunt voor een carrière in de Limburgse sector zorg en welzijn. Wilt u ook uw opleidings- en zorgvacatures rechtstreeks aan de voor u relevante doelgroepen tonen?

Portal met 121.000 bezoekers in uw doelgroep

Zet Zorgnetlimburg.nl dan als kanaal in binnen uw eigen Employer Branding aanpak. Op Zorgnet Limburg presenteren we een overzicht van alle zorginstellingen, vacatures, opleidingsinformatie, agenda, nieuws en een digitale CV-bank. Deze portal heeft gemiddeld 121.000 bezoekers per maand in de doelgroep: scholieren, studenten, zij-instromers, herintreders en zorgprofessionals.

Voordelen voor uw organisatie

  • Meer naamsbekendheid voor de organisatie
  • Direct toegang tot de Digi-CV Bank vol potentiele nieuwe werknemers.
  • Uw vacature- en opleidingsaanbod zichtbaar op Zorgnet Limburg en op de landelijke website ontdekdezorg.nl.
  • Uw moeilijk vervulbare vacatures voordelig doorplaatsen naar aanvullende vacaturewebsites.
  • Extra exposure voor uw organisatie door onze social media en (online) marketing campagnes.

Publiceer uw vacatures en plaats ze eenvoudig door naar een gevarieerd aanbod van aanvullende vacature websites.

Gratis gebruik voor aangesloten organisaties

Deelnemers plaatsen gratis vacatures en raadplegen gratis de CV-bank. Als bijkomende service komen alle vacatures ook automatisch op de landelijke website ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl en is er een mogelijkheid om een automatische koppeling te maken vanuit het eigen vacaturebeheersysteem. Voor het doorplaatsen van vacatures naar overige websites vragen we een gereduceerd bedrag. Als niet-deelnemer kunt u ook gebruik maken van Zorgnet Limburg. U betaalt dan €250,- voor de eerste vacatureplaatsing en €200,- voor de daarop volgende. Beide bedragen zijn incl. BTW.