Direct een vaste baan!

De arbeidsmarkt verandert en het huidige beleid past niet langer. Het kabinet ziet een vaste baan als dé norm voor een duurzame arbeidsrelatie. Ook Zorg aan Zet ziet in dat de toekomst ligt in meer duurzame arbeidsrelaties.

Zorg aan Zet is blij met de inzet en kwaliteiten van zorgprofessionals en vindt dat ze dat niet alleen in woorden, maar ook in daden moeten omzetten. Inmiddels hebben 15 Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties, die deelnemer zijn bij Zorg aan Zet, de ‘intentieverklaring vast contract’ ondertekend. Zij bieden voor verschillende vacatures direct een dienstverband voor onbepaalde tijd. Als symbool van waardering en het vertrouwen dat ze hebben in de samenwerking. 

We merken dat veel mensen zich steeds meer aangetrokken voelen om in zorg en welzijn te werken. Meteen een vast contract bij aanvang dienstverband helpt om de keuze voor onze sector nog aantrekkelijker te maken. Ook voor medewerkers die nu nog buiten zorg en welzijn met een vast contract werken.

Zien jij en jouw organisatie ook een betere toekomst in duurzame arbeidsrelaties? Neem contact op met Vivian en maak een afspraak om ook de intentieverklaring te ondertekenen.