Deel dit:

LOAZ (Limburgs Overleg Arbeidsmarkt Zorg) 

Op maandag 19 juni van 15.00-17.00 uur starten we met de eerste LOAZ-bijeenkomst nieuwe stijl.
Een collegereeks met een interactief karakter en na afloop een netwerkborrel. We denken hiermee tegemoet te komen aan de vraag om in de LOAZ-bijeenkomst te  verdiepen rondom een thema en elkaar te ontmoeten in een informele sfeer.

Het thema is 'Een Beleid van Goud'

Joost van de Mortel en Iris Gündel delen inspirerende inzichten en concrete adviezen hoe je een stevige teamcultuur bouwt voor optimale samenwerking.

Iris Gündel is de oprichter van Voorkans en de grondlegger van de methodiek Prediation®. Preventief contracteren op de werkrelatie is de basis voor wendbare en relatiegerichte samenwerking. Zij staat voor beweging naar het nieuwe samenwerken en begeleidt diverse teams en organisaties in het bouwen van een stevig fundament voor optimale samenwerking.

Joost van de Mortel is operationeel manager bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Hij is eindverantwoordelijk voor de Intensive Care afdeling, diagnostiek, laboratorium medische microbiologie en het sportmedisch centrum. Met de komst van de pandemie benadrukte Joost de noodzaak van een stevige teamcultuur. Hij heeft onwijs grootse veranderingen doorgevoerd met zijn team in structuur, cultuur en beleid. De IC-afdeling is landelijk het laagst in verzuim, het hoogst qua productiviteit. Zijn visie? Arbeidstevredenheid is de kern.

In collegetour setting leggen we plenair bloot welke benodigde ingrediënten er zijn voor optimale samenwerking en een gezonde teamcultuur. Waar begin je dan? Hoe is dit aangepakt binnen de Intensive Care afdeling tijdens de pandemie? Welke Prediation® principes zijn hierin direct zelf toe te passen?

Je krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook is er ruime gelegenheid om de gepresenteerde materie in kleinere groepen direct toepasbaar te maken in ieders eigen context: natuurlijk onder begeleiding van Joost en Iris, zodat je niet alleen vol inspiratie maar óók met concrete, praktische acties de bijeenkomst verlaat.

Locatie: 
PITground
Poststraat 1
6135 KR  Sittard 
Conference Room 2

Inloop vanaf 14.30 uur.

We begroeten je heel graag! Meld je nu aan via onderstaande button.

Meld je direct aan!

 

Contacteer Harm

Bel: 06 – 46735370 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.