Deel dit:

Zorg aan Zet biedt, samen met employer branding expert Yves Pilet, op dinsdag 14 februari 2023 een inspiratie én co-creatie sessie aan over employer branding.

Veel van onze deelnemers hebben moeite met het vinden en behouden van de juiste medewerker en zien in de krapte op de arbeidsmarkt een grote bedreiging. Maar deze arbeidsmarktkrapte biedt ook kansen en er zijn instrumenten en oplossingen om medewerkers aan te trekken en te behouden. employer branding is één van deze instrumenten, maar hoe pak je dit aan?

Samen met Yves Pilet en de andere deelnemers ga je deze middag aan de slag met het thema employer branding: hoe bouw je een sterk werkgeversmerk op, hoe ziet de identiteit van jouw organisatie eruit en hoe ontwikkel je een onderscheidende Employer Value Proposition? Naast het theoretisch gedeelte is er genoeg ruimte om in co-creatie met andere deelnemers een start te maken voor een onderscheidend werkgeversmerk.

Deze sessie krijgt, afhankelijk van interesse, een vervolg van diverse masterclasses, een BluePrint programma of een adviestraject.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00-13.15 uur Welkom en inleiding door Hans Mertens (Zorg aan Zet
13.15-14.30 uur Inspiratiesessie employer branding
14.30-14.45 uur Korte pauze
14.45-17.00 uur Co-creatie sessie employer branding

 

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 februari van 13.00 – 17.00 uur.
Locatie: Godsweerdersingel 77, Roermond
Parkeren is mogelijk op het Wilhelminaplein, op 100 meter loopafstand.

Kosten deelname

Jouw deelname op 14 februari heeft een aangenaam prijskaartje van maar € 95,-.

Aanmelden of vragen?

Deze sessie wordt georganiseerd voor deelnemers van Zorg aan Zet. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je direct aan! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Aanmelden is mogelijk tot en met 1 februari 2023.

Aanmelden

Contacteer Hans

Bel: 06 – 46222421 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.