Deel dit:

Door de actuele maatregelen rondom het coronavirus heeft Zorg aan Zet besloten de theater- en inspiratiemiddag op 7 april te annuleren. Dit betekent echter niet dat het evenement helemaal niet door zal gaan. We zoeken naar een nieuwe datum later in het jaar en houden u op de hoogte.

Onderwerp: Theater- en inspiratiemiddag: All-in one in de zorg!
Entertainers: Theatergezelschap The Big Mo
Doelgroep: HR professionals, bestuurders, leidinggevenden, RAAT Limburg deelnemers
Wanneer: Dinsdag 7 april van 13.30 – 17.00 uur 
Waar: Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b
6001 GT Weert
Kosten: Deze middag is voor Zorg aan Zet en RAAT Limburg deelnemers gratis
Voor niet-deelnemers, no-show en afmelding binnen 24 uur wordt €75,- incl. BTW in rekening gebracht


Behoud van medewerkers is hét thema van de komende jaren. Logisch, wat u niet kwijtraakt, hoeft u ook niet opnieuw te zoeken. Maar waarom blijft het verloop dan toch stijgen?

Neem een vaatwastablet. Een kleine krachtpatser, met een grote impact. Het doel: een schone vaat. Hoe: door een slimme samenstelling. Zijn wij geconcentreerd op één doel? Werken wij in de juiste samenstelling? Of zetten we de vaatwasser aan zonder tablet. Ja, de vaat is gedaan. Maar waar is de glans?

All-in one, ook in zorg en welzijn?

Behoud; werkplezier, vitale medewerkers, hoe we het ook noemen; we willen allemaal hetzelfde bereiken; medewerkers die nog jaren blijven werken in de zorg en de beste zorg aan onze cliënten geven.  Maar wat zien we eigenlijk gebeuren als we hiernaar kijken? Wat gaat goed en wat juist niet? Wat doen we dan eigenlijk en hoe doen we dat? Willen we niet allemaal hetzelfde?

All-in one, ook in zorg en welzijn? Samen met theatergroep The Big Mo gaan we op dinsdagmiddag 7 april op zoek naar die glans. 

Na afloop gaat u naar huis met ideeën om in uw organisatie het all-in one principe toe te gaan passen… of juist niet!

GEANNULEERD 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.