Deel dit:

Webinar: Online webinar
Onderwerp: Behoud en duurzame inzetbaarheid in tijden van crisis
Sprekers: Maartje Bouwens (Care2Care) en Kim van Gils (Factor PIT)
Voor: HR-professionals, verzuimcoördinatoren en projectleiders en/of adviseurs die zich bezig houden met duurzame inzetbaarheid, uitstroom en/of behoud van zorgmedewerkers
Wanneer: Donderdag 1 oktober 14.00 - 15.30 uur


De gevolgen van de corona crisis worden steeds voelbaarder. Uit onderzoek van vakbond FNV en televisieprogramma Hollandse Zaken blijkt dat de helft van de zorgmedewerkers zich emotioneel en fysiek uitgeput voelt. Een deel overweegt zelfs minder te gaan werken of helemaal te stoppen (RTL nieuws, 2020).

Om zorgmedewerkers een steuntje in de rug te geven tijdens deze coronacrisis is actie vereist. Investeren in duurzaam inzetbare medewerkers is belangrijker dan ooit tevoren om medewerkers te behouden voor de organisatie én de sector. Maar hoe pakt u dat aan in een tijd van crisis en met welke middelen bereikt u de meeste impact? Om werkgevers in zorg en welzijn hierbij te ondersteunen, organiseren we samen met Factor PIT en onze collega RegioPlus-regio's op donderdag 1 oktober het gratis webinar ‘Behoud en duurzame inzetbaarheid in tijden van crisis’.

Wat kunt u verwachten?

  • Context: laatste cijfers omtrent uitstroom en verzuim tijdens de coronacrisis;
  • Voor- en nadelen van uitstroom en mobiliteit in het algemeen;
  • Morgen aan de slag: tips en trics om (oververmoeide) medewerkers te ondersteunen;
  • Tips en tricks voor het behoud van medewerkers (lange termijn);
  • Inzicht in veel voorkomende valkuilen bij het opzetten van een beleid op duurzame inzetbaarheid.

Aanmelden

Het webinar is gratis voor deelnemers van Zorg aan Zet en wordt verzorgd door onze collega RegioPlus-regio Care2Care en Factor PIT. Let op: vol is vol.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.