Deel dit:

Vergroot de kans dat jonge medewerkers langer bij jouw organisatie blijven werken door een sterke onboarding. Wil je Generatie Z niet alleen binnenhalen, maar ook behouden? Wil je meer te weten komen over deze jongste generatie werkenden? Volg dan dit webinar.

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 63% van de jonge medewerkers na hun eerste jaar kiest voor behoud van het dienstverband. Na 2 jaar is dit nog maar 43%. Dit betekent dat na 2 jaar meer dan de helft van het jonge personeel is vertrokken. Dit kost de organisatie geld en de werkvloer veel energie.

Tijdens dit interactieve webinar leer je deze jongste generatie werkenden kennen.

 • Hoe kijkt Generatie Z naar werk? 
 • Wat verwachten zij van een werkgever? 
 • Wat is het verschil tussen Generatie Z en voorgaande generaties? 
 • Wanneer ervaren ze plezier? 
 • Wat maakt dat ze blijven of vertrekken? 
 • Hoe past hun zienswijze in jouw onboarding? 

Er is tijd voor uitwisseling met vakgenoten. En we vragen een Generatie Z panel naar hun ervaringen, wensen en verwachtingen. Je gaat naar huis met minstens één onderwerp om direct mee aan de slag te gaan. Kortom, tijdens dit webinar ontvang je concrete handvatten hoe je jouw de onboarding aanscherpt om aan te sluiten bij de jongste generatie werkenden. 

Doelgroep

Dit webinar is gericht op HR-professionals, beleidsmedewerkers vitaliteit, opleidingsadviseurs, Arbo- coördinatoren, verzuimcoaches, bedrijfsmaatschappelijk werk en leidinggevenden/teamhoofden, die verdieping zoeken in de dynamiek van werk en goed werkgeverschap.

Begeleiding

De begeleiding van dit webinar is in handen van Yvonne Hogt en Hanneke van der Meer van trainingsbureau Generatie Lens. Kijk op www.generatielens.nl voor meer informatie en download de whitepaper over generaties hier.

Meer inspirerende onboardingsessies in 2023

In 2023 worden in totaal vier inspirerende online onboarding sessies georganiseerd door Zorg aan Zet en zeven andere werkgeversorganisaties: Utrechtzorg, deRotterdamseZorg, ZWconnect, WGV Zorg en Welzijn, WZW, Sigra en Viazorg.

Let op: voor iedere onboarding sessie moet je je apart aanmelden.

 • Dinsdag 20 juni 09.30 – 11.00 uur
  Thema: Onboarden – Verwelkom en behoud Generatie Z (hoe sluit je goed aan op deze generatie?)
 • Woensdag 20 september 9.30 – 11.00 uur
  Thema: Draagvlak creëren (hoe zorg je dat er tijd/ruimte wordt vrijgemaakt voor het onboarden van nieuwe mw-ers in je organisatie?)
 • Maandag 20 november 13.00 – 14.30 uur
  Thema: Wanneer loont het? (wanneer is het rendabel een onboardingsprogramma te hebben, hoe ga je om met ZZP'ers, stagiairs, enz.?)

Aanmelden

Zorg dat je dit webinar niet mist! Na aanmelding ontvang je kort voordat het webinar plaatsvindt een link voor deelname. Houd deze paraat op dinsdag 20 juni.

Meld je aan via onderstaande button. Je komt terecht op de website van WGV Zorg en Welzijn waar je je onderaan de pagina kunt aanmelden.

Aanmelden

Vragen? Neem contact op met Mariska

Bel: 06 11286969 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.