Digivaardig in de zorg

Gebrek aan digitale vaardigheden in de zorg kost zorgverleners onnodig tijd en zorgt voor fouten en stress. Het vertraagt de adoptie van digitale innovaties die nodig zijn om de zorg duurzaam in te richten en betaalbaar te houden. Hoe zorgt u dat uw medewerkers digivaardig zijn én blijven?

Het is een uitdaging om cliënten en patiënten veilig te verzorgen en ze toch contact te laten onderhouden met hun sociale netwerk. Ook wordt een steeds groter beroep gedaan op de digitale vaardigheden van alle medewerkers in de zorg. De behoefte aan digitale vaardigheden is er nu, maar de tijd om mensen daarin te scholen ontbreekt. 

Digivaardig in de zorg

De coalitie Digivaardig in de zorg agendeert dit knelpunt al jaren en ondersteunt zorgorganisaties bij het digivaardiger maken van hun medewerkers. Zorg aan Zet stimuleert dit initiatief en biedt u graag de digitale helpende hand. Wij hebben voor u daarom de belangrijkste informatie verzameld en helpen u op weg met de digitale vaardigheden van uw medewerkers. 

Aan de slag!

Speciaal voor organisaties die aan de slag willen met digitale vaardigheden van hun medewerkers, is er een starterspakket beschikbaar. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een project Digitale vaardigheden te starten én laten slagen in uw organisatie. 

Aan de slag: Digivaardig in de Zorg!