Health Innovation School – Implementation

Ga je aan de slag met het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties in jouw organisatie? Ben je op zoek naar hoe je dit concreet vorm geeft? 

Dinsdag 9 april 2024 gaat de derde editie van het HIS-Implementation programma van start in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het programma heeft een doorloop van acht maanden en wordt afgesloten op 3 december . 

Health Innovation School - Implementation

HIS-Implementation is een inspirerend programma dat kennis, expertise en praktische handvatten biedt ten behoeve van het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Als deelnemer ga je aan de slag met een implementatievraagstuk waarbij een intern team vanuit jouw eigen organisatie wordt betrokken. Het programma bestaat uit kennisontwikkeling door succesvolle voorbeelden uit de praktijk en implementatiemethoden.

Voor wie is het HIS-Implementation programma?

De deelnemers hebben vanuit hun functie een verantwoordelijkheid met betrekking tot innovaties. Dat kan zijn als manager, beleidsmedewerker, projectleider, directie en/of in het primaire proces bijvoorbeeld verpleegkundigen, artsen, behandelaren. Voor de tweede editie zijn studenten en docenten van Fontys, Zuyd en Avans uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Voor hen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deelnemen?

Meld je dan direct aan via onderstaande button. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Anne.

 Aanmelden