Health Innovation School – Implementation

In de wereld van zorg- en welzijnsorganisaties wordt continu gestreefd naar vernieuwing, niet alleen om cliënten/patiënten en medewerkers meerwaarde te bieden, maar ook om toekomstbestendig te zijn door slimme inzet van zorg en arbeid.

Het bedenken van baanbrekende concepten, diensten en technologische toepassingen is al een kunst op zich, maar de daadwerkelijke implementatie en opschaling blijken vaak uitdagend. Dat is waar de Health Innovation School – Implementation in actie komt.

Schrijf je nu in voor dit negen maanden durende traject en ontketen de kracht van verandering binnen jouw organisatie! De derde editie van de HIS-I start in het najaar 2024.

Werk samen met een intern team aan jouw implementatievraagstuk en vergroot direct het draagvlak en innovatief vermogen in je organisatie. Vanuit een doordacht veranderkundig perspectief ontwikkel je een effectief implementatieplan en bouw je waardevolle connecties op met gelijkgestemden uit Brabant en Limburg.

Programma

Het programma biedt niet alleen inspirerende sprekers en leerzame voorbeelden, maar ook praktische handvatten en handzame theorieën om jouw innovaties daadwerkelijk te realiseren. Tijdens tien boeiende programmadagen en drie netwerkbijeenkomsten krijg je de kans om in een dynamische omgeving te groeien en te bloeien. Profiteer van de begeleiding door ervaren moderators van Avans Hogeschool, Fontys Hogescholen en Zuyd Hogeschool tijdens de netwerksessies, waarin je kunt sparren en kennis delen met gelijkgestemden uit jouw regio. Laat je inspireren door de Health Innovation School – Implementation en ontdek nieuwe mogelijkheden voor zorginnovatie!

Voor wie is HIS-I?

Iedereen die vanuit zijn functie een verantwoordelijkheid heeft met betrekking tot innovaties kan zich aanmelden voor de HIS-I. Van directie, innovatiemanagers en projectleiders tot zorgprofessionals.

Deze derde editie HIS-I gaat van start op 12 november 2024.

Inschrijven is nog mogelijk. De kosten bedragen € 250,- per deelnemer.