Health Innovation School – Implementation

Wilt u aan de slag met het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties in uw organisatie? Bent u op zoek naar hoe u dit concreet vorm kan geven en wilt u hier expertise in opbouwen en klankborden met anderen? Meld u dan aan voor de Health Innovation School - Implementation!

Dinsdag 16 november 2021 gaat de eerste editie van het HIS-Implementation programma van start in de provincies Noord-Brabant en Limburg. 

Health Innovation School - Implementation

HIS-Implementation is een inspirerend programma dat kennis, expertise en praktische handvatten biedt ten behoeve van het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Als deelnemer ga je aan de slag met een implementatievraagstuk waarbij een intern team vanuit jouw eigen organisatie wordt betrokken. Het programma bestaat uit kennisontwikkeling door succesvolle voorbeelden uit de praktijk en implementatiemethoden.

Voor wie is het HIS-Implementation programma?

De deelnemers hebben vanuit hun functie een verantwoordelijkheid met betrekking tot innovaties. Dat kan zijn als manager, beleidsmedewerker, projectleider, directie en/of in het primaire proces bijvoorbeeld verpleegkundigen, artsen, behandelaren.

Sluit u ook aan?

Dinsdag 16 november 2021 gaat de eerste editie van het HIS-Implementation programma van start in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het programma heeft een doorloop van acht maanden en zal daarmee afgesloten worden op dinsdag 7 juni 2022. 

U kunt zich inschrijven voor het HIS-Implementation programma van 15 juli tot 30 september 2021. Uiterlijk 8 oktober ontvangt u uitsluitsel over deelname.

Aanmelden