Health Innovation School – Implementation

Ga je aan de slag met het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties in jouw organisatie? Ben je op zoek naar hoe je dit concreet vorm geeft? Meld je aan voor de Health Innovation School - Implementation (HIS-I), bouw je expertise op en klankbord hierover met anderen.

Dinsdag 15 november 2022 gaat de tweede editie van het HIS-Implementation programma van start in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Luister de podcast van kartrekkers Peggy Goris en Sanne Schoolmeesters: 'wat doet een skateboard in een podcast over innovatief werken in de zorg.' 

Health Innovation School - Implementation

HIS-Implementation is een inspirerend programma dat kennis, expertise en praktische handvatten biedt ten behoeve van het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Als deelnemer ga je aan de slag met een implementatievraagstuk waarbij een intern team vanuit jouw eigen organisatie wordt betrokken. Het programma bestaat uit kennisontwikkeling door succesvolle voorbeelden uit de praktijk en implementatiemethoden.

Voor wie is het HIS-Implementation programma?

De deelnemers hebben vanuit hun functie een verantwoordelijkheid met betrekking tot innovaties. Dat kan zijn als manager, beleidsmedewerker, projectleider, directie en/of in het primaire proces bijvoorbeeld verpleegkundigen, artsen, behandelaren. Voor de tweede editie zijn studenten en docenten van Fontys, Zuyd en Avans uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Voor hen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld je je ook aan?

Dinsdag 15 november 2022 gaat de tweede editie van het HIS-Implementation programma van start in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het programma heeft een doorloop van acht maanden en wordt afgesloten op 27 juni 2023. 

Inschrijven voor het HIS-Implementation programma is niet meer mogelijk.