Deel dit:

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor zichzelf en hun loopbaan.

Zij kunnen tijdens de week van het werkgeluk gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan.

Met deze vijfdaagse ontdekken jouw medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden. De vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector. Al meer dan 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Online vijfdaagse

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen jouw medewerkers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Vanaf 22 t/m 26 mei krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke coach van Sterk in je werk.

Wil je deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met medewerkers?

Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse

Neem contact op met Chantalle

Bel: 06 - 44 19 47 31 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.