Workshops en kennissessies

Tijdens workshops en kennissessies bieden we uiteenlopende thema’s binnen zorg en welzijn aan. Deze sessies helpen u om uw kennis te verbreden en uw vaardigheden te ontwikkelen. Wilt u ook persoonlijk en professioneel groeien? En altijd op de hoogte zijn van de actuele arbeidsmarktontwikkelingen in zorg en welzijn?

Actuele thema’s

De thema’s tijdens onze workshops en kennissessies variëren en spelen altijd in op de actualiteit. Denk aan privacywetgeving, sociale zekerheid, werkgeluk en het duurzaam inzetten van zorgpersoneel. Regelmatig vragen we een specialist om over zijn expertise te spreken. Zo verlaat u iedere bijeenkomst met een flinke dosis frisse kennis en nieuwe inzichten.

Altijd op de hoogte van actuele thema’s op het vlak van de arbeidsmarkt.

Zowel de breedte als de diepte in

Vanuit haar verbindende kernwaarden brengt Zorg aan Zet deelnemers samen. Zodat we van elkaar leren en als sector sterker worden. Tijdens de workshops en kennissessies gaan we zowel de breedte als de diepte in. Op die manier zijn de sessies voor alle doelgroepen interessant.

Aanmelden

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig een actueel overzicht van alle workshops en kennissessies. Of kijk direct in onze online agenda.