Collectiviteitsovereenkomsten

We sluiten collectiviteitsovereenkomsten af met externe partijen. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor de zorgsector. En bedingen we een inkoopvoordeel voor onze deelnemers. Zo maken we het voor u aantrekkelijk om deze diensten af te nemen en uw medewerkers iets extra's te bieden.

Mantelovereenkomst Menzis

De Mantelovereenkomst Menzis is een voordelige ziektekostenverzekering voor werknemers in de Limburgse zorg- en welzijnssector. Deze overeenkomst hebben we exclusief voor Zorg aan Zet deelnemers afgesloten. Hij biedt voor zowel werkgevers als werknemers veel voordelen. Wilt u ook een goede zorgverzekering voor uw medewerkers?

Lees verder…

 

Handige AVG-modules van AON

De AVG-modules van AON helpen uw organisatie AVG-compliant te zijn en te blijven. Want u verwerkt als organisatie altijd meer persoonsgegevens dan u denkt. Daarom is het belangrijk om dit goed in beeld te hebben. Samen met AON heeft Zorg aan Zet 8 praktische modules ontwikkeld die u helpen om nu en in de toekomst AVG-Compliant te zijn.

Lees verder…

Zorg aan Zet is continue op zoek naar waardevolle samenwerkingen. En naar het afsluiten van interessante overeenkomsten voor onze deelnemers.

Heeft u een goed aanbod? En wilt u met ons samenwerken?