Collectiviteitsovereenkomsten

We sluiten collectiviteitsovereenkomsten af met externe partijen. Hiermee bieden we maatwerkoplossingen voor de zorgsector. En bedingen we een inkoopvoordeel voor onze deelnemers. Zo maken we het voor u aantrekkelijk om deze diensten af te nemen en uw medewerkers iets extra's te bieden.

Grip op arbeidsperspectief dankzij Robidus

Robidus helpt werkgevers bij het grip krijgen op arbeidsperspectief door samen uitval van werknemers te beperken en te zorgen voor een duurzame terugkeer naar de werkvloer. In samenwerking met Zorg aan Zet biedt Robidus diensten op vlak van kennisdeling en bewustwording en inkoopvoordeel.

Lees verder...

 

Mantelovereenkomst Menzis

De Mantelovereenkomst Menzis is een voordelige ziektekostenverzekering voor werknemers in de Limburgse zorg- en welzijnssector. Deze overeenkomst hebben we exclusief voor Zorg aan Zet deelnemers afgesloten. Hij biedt voor zowel werkgevers als werknemers veel voordelen. Wilt u ook een goede zorgverzekering voor uw medewerkers?

Lees verder…

 

Handige AVG-modules van AON

De AVG-modules van AON helpen uw organisatie AVG-compliant te zijn en te blijven. Want u verwerkt als organisatie altijd meer persoonsgegevens dan u denkt. Daarom is het belangrijk om dit goed in beeld te hebben. Samen met AON heeft Zorg aan Zet 8 praktische modules ontwikkeld die u helpen om nu en in de toekomst AVG-Compliant te zijn.

Lees verder…

Zorg aan Zet is continue op zoek naar waardevolle samenwerkingen. En naar het afsluiten van interessante overeenkomsten voor onze deelnemers.

Heeft u een goed aanbod? En wilt u met ons samenwerken?