Ontdekdezorg week 2020

De Ontdekdezorg week vindt in 2020 plaats van 16 t/m 21 maart en wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een carrière in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. De nieuwe naam past daarbij. We sluiten hiermee aan bij de landelijke Ik Zorg campagne, maar behouden ook ons eigen gezicht.

ONTDEK

We hebben gekeken naar de beste manier om de doelgroep van de Ontdekdezorg week (zij-instromers en herintreders) te bereiken. Daarom zetten we in 2020 in op regionaal georganiseerde Ontdekdezorg Events. Bij deze events kan uw organisatie aansluiten! 

We organiseren tijdens de Ontdekdezorg week drie regionale events in de avonduren:

Dinsdag 17 maart 2020 Ontdekdezorg Event Heerlen Vista College (ZAP)
Woensdag 18 maart 2020 Ontdekdezorg Event Venlo Gilde Opleidingen
Donderdag 19 maart 2020 Ontdekdezorg Event Roermond Gilde Opleidingen 

 

De bezoekers van deze events ontdekken zorg en welzijn door middel van speeddates met medewerkers uit zorg en welzijn. Daarnaast gaan de bezoekers zorg en welzijn ervaren aan de hand van onder andere tools en een skills lab. In samenwerking met de ROC's kunnen bezoekers in gesprek over de opleidingsmogelijkheden.

MATCH

Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden op een van de regionale events tijdens de Ontdekdezorg week een vervolgafspraak kunnen maken om uw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op een van uw locaties of door een informatieavond te bezoeken. Deze opvolging organiseert u zelf en kunt u op het Ontdekdezorg event aanbieden aan de bezoekers.

LIKE

Er is een uitgebreide toolkit beschikbaar die door organisaties ingezet kan worden voor de communicatie rondom de Ontdekdezorg week. Bekijk de toolkit

CHECK

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de Ontdekdezorg week en maak een match! Samen met u maken we deze week én de vervolgafspraken tot een succes!