Ontdekdezorg week 2021

De Ontdekdezorg week wordt in 2021 digitaal georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan/opleiding in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

ONTDEK EN MATCH

Iedereen die geïnteresseerd is in leren en werken in zorg en welzijn kan tijdens de Ontdekdezorg week praktische informatie krijgen via landelijke webinars, zoals ‘Retourticket naar de zorg’, of ‘Ik wil de zorg in, waar begin ik?’. Ook zijn er webinars waarin specifieke branches in het spotlicht worden gezet, waaronder de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en welzijn/GGZ.

Daarnaast kan men rondkijken op Zorgnet Limburg waar alle informatie over werken en leren in zorg en welzijn is verzameld. Speciaal voor de Ontdekdezorg week zijn 10 zorgprofessionals met elkaar in gesprek gegaan over hun werk in zorg en welzijn. De verzameling video's komen vanaf maandag 22 maart online! Bezoekers kunnen verder de door zorgorganisaties georganiseerde online activiteiten bezoeken. 

LIKE

De Ontdekdezorg week 2021 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Zorg aan Zet coördineert en promoot online de Ontdekdezorg week in Limburg. 

CHECK

Ontmoet potentiële werknemers tijdens de Ontdekdezorg week en maak een match! Samen met u maken we deze week én de vervolgafspraken tot een succes!

Check de Ontdekdezorg week op Zorgnet Limburg