Deel dit:

Hét nieuwe leerplatform 'De Zorg Leert Samen', waar medewerkers in de zorg ‘samen beter worden’, wordt deze week open gezet voor Levanto, Nobama Care, Sevagram en Delphinium, Zuyderland Care volgt spoedig.

Op dit gezamenlijk portaal komen de aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties samen om met én van elkaar te leren.

Het leerplatform is voorzien van online modules, video’s en cursussen bestemd voor al hun zorgmedewerkers. Op deze manier maken de organisaties gebruik van elkaars scholingen en programma’s en voorkomen ze dubbel werk. Ook krijgen de medewerkers een kijkje achter de schermen bij andere organisaties door elkaars scholingen te volgen en een dag bij elkaar mee te lopen. Niet alleen de organisaties, maar ook de medewerkers werken en leren op deze manier steeds meer samen om ook met elkaar ‘beter te worden’.

Het platform maakt het voor medewerkers mogelijk zich verder te professionaliseren, draagt bij aan hun (persoonlijke) ontwikkeling en vergroot het werkplezier. Zo kiezen zij zelf welke module zij volgen op het moment dat dit voor hen uitkomt in een vorm die het best bij hun leerstijl past (online training, workshop, artikel, etc). 

De komende periode verwelkomen we ook graag andere zorg- en welzijnsorganisaties op het nieuwe leerplatform om hun zorgmedewerkers verder op weg helpen in hun (professionele) ontwikkeling. Heeft jouw organisatie ook interesse om aan te sluiten bij 'De Zorg Leert Samen'?

Neem contact op met Harm

Bel: 06 – 46735370 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.