Deel dit:

Op 15 november start de tweede editie van de Health Innovation School - Implementation.

De Health Innovation School – Implementation (HIS-I) biedt de nodige kennis, expertise en praktische handvatten voor het implementeren en opschalen van innovaties in zorg- en welzijnsorganisaties.

Health Innovation School – Implementation (HIS-I)

HIS-I is een programma dat organisaties in tien halve dagen helpt aan de juiste kennis, expertise en praktische handvatten om een bestaande innovatie duurzaam te implementeren. Verschillende sprekers dragen hun kennis over aan de deelnemers aan de hand van theorie, wetenschap en modellen. Als deelnemer aan dit programma ga je aan de slag met een eigen implementatievraagstuk. Hierbij betrek je, naast de bestuurder, een team vanuit jouw eigen organisatie. Hierdoor hoef je de implementatie in je eigen organisatie niet alleen te doen.

Ga ook zelf aan de slag!

De eerste HIS-I was een groot succes en daarom gaat op 15 november de tweede editie van start. In dit magazine lees meer over de behaalde resultaten van de eerste editie.

Wil jij ook aan de slag met het implementeren en opschalen van sociale- en technologische innovaties in jouw organisatie? Ben je op zoek naar hoe je dit concreet vorm geeft? Meld jezelf dan vóór 10 oktober aan voor de tweede editie van de HIS-I. 

Lees meer en meld je aan

Contacteer Zorg aan Zet

Bel: 0475 577 555 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.