Deel dit:

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor hun loopbaan.

Zij kunnen tijdens de week van het werkgeluk gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden.

De vijfdaagse wordt georganiseerd door 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf', het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan 'Sterk in je werk' draagt bij aan behoud van personeel voor de sector. Al bijna 50.000 (potentiële) medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Gratis online vijfdaagse

Tijdens de online vijfdaagse kunnen jouw medewerkers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Van 19 tot en met 23 september krijgen de deelnemers een e-mail van 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf'. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke coach van 'Sterk in je werk' (ook gratis).

Laat jouw medewerkers aan de slag gaan met hun loopbaan en deel de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan met jouw medewerkers. Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.