Deel dit:

Van 1 tot en met 26 februari vindt de eerste Slimme Zorg Estafette digitaal plaats met aandacht voor slimme zorg en innovatie. Iedere week staat slimme zorg centraal in een andere regio.

Het estafette stokje is van 22 tot 26 februari in handen van regio Zuid. Het belangrijkste tijdens deze week? Van elkaar leren en elkaar inspireren. Zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat slimme zorg een grote stap verder komt.

Zorginnovaties worden al in grote mate toegepast in de praktijk. Door de coronacrisis kwamen innovatie en slimme zorg nog meer in een stroomversnelling terecht. Het bleek niet alleen noodzakelijk om te innoveren, maar ook mogelijk. Het is nu belangrijk om deze beweging vast te houden en niet terug te vallen in oude gewoonten en werkwijzen. En daar hebben we elkaar voor nodig.

Samen brengen we slimme zorg en innovatie weer een stap verder in Nederland. Door elkaar te inspireren, knelpunten en uitdagingen op tafel te leggen en samen te zoeken naar oplossingen.

Op 22 februari vindt van 10.00 tot 12.00 uur het openingsevent plaats van de regio Zuid. Peggy Goris van Zorg aan Zet verzorgt samen met Tom Brandsma van TB Innovators een gedeelte van dit openingsevent met als thema een samenwerkingsmodel voor regionaal innoveren. 

Wilt u zien en ervaren wat slimme zorg en innovatie voor uw organisatie kunnen betekenen? Bezoek dan een activiteit in uw regio, of neem juist een kijkje bij een activiteit in een andere regio tijdens de Slimme Zorg Estafette. Zo kunt u op een leuke manier ontdekken welke slimme zorgoplossingen u of een ander kunnen helpen. Iedere regio start zijn deel van de Slimme Zorg Estafette daarom met een digitaal openingsevent. 

Lees meer en meld u aan voor een van de activiteiten

Vragen? Contacteer Peggy

Bel: 06 28 90 19 87 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.