Deel dit:

'Ontdekdezorg' is er vanaf nu het hele jaar door.

In november 2022 deelden we, in dit nieuwsbericht, dat de Ontdekdezorg week verdwijnt. Naar aanleiding van de evaluatie is 'Ontdek de zorg' er nu het hele jaar door. 

Wat gaan we doen?

Het piekmoment in maart wordt vervangen door drie piekmomenten door het jaar heen. Dit jaar zijn de piekmomenten in maart (13-18 maart), juni (12-17 juni) en oktober (16-21 oktober). In 2024 wordt het eerste piekmoment verplaatst naar februari. Het hele jaar door is er regionale en landelijke aandacht voor 'Ontdek de zorg', maar tijdens deze piekmomenten wordt er extra ingezet op online campagnes.

 • Jouw eigen activiteiten
  Organiseer jij activeiten om potentiële medewerkers kennis te laten maken met jouw organisatie? Laat het ons weten, wij promoten deze via onze kanalen. Tijdens de piekmomenten wordt extra budget ingezet voor online campagne, we adviseren daarom activiteiten te organiseren rondom deze periodes. Wij kunnen potentiële medewerkers in onze campagne doorverwijzen naar jouw activiteiten.
   
 • Regionale activiteiten
  Tijdens de piekmomenten zorgen wij niet alleen regionaal voor extra online campagne, we organiseren ook meer activiteiten om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden in de sector zorg en welzijn in Limburg. Denk hierbij aan voorlichtingsbijeenkomsten. Daarnaast organiseren we op 13 juni een oriëntatiemiddag voor carrière-switchers en herintreders in samenwerking met de Bibliotheek van Maas en Peel. Bekijk hier de toolkit. In oktober staan meerdere locaties op de planning.
   
 • Landelijke webinars
  Tijdens de piekmomenten worden landelijke webinars georganiseerd om herintreders en zij-instromers te informeren over de mogelijkheden van zorg en welzijn.

Landelijke toolkit

Er is een toolkit beschikbaar die je kunt inzetten voor je eigen communicatie. Er zijn nu posters, flyers, email handtekeningen, zoom achtergronden en allerlei social media posts beschikbaar. Zowel in losse documenten als Indesign als in Canva Sjablonen.

Bekijk hier de toolkit 

Organiseer jij activiteiten of heb je vragen?

Neem contact op met Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.