Deel dit:

'Ontdekdezorg' is er het hele jaar door!

'Ontdekdezorg' wordt het hele jaar door onder de aandacht gebracht. Landelijk zijn er 3 piekmomenten die via social media campagnes worden gepromoot. Daarnaast organiseren we in de regio Limburg ook met regelmaat fysieke 'Ontdekdezorg' bijeenkomsten.

Landelijke piekmomenten 'Ontdekdezorg' 

Voorheen was er jaarlijks een piekmoment in maart, dit is in 2023 vervangen door drie piekmomenten door het jaar heen. In 2024 vinden de landelijke piekmomenten plaats op:

 • 22-27 januari 2024
 • 10-15 juni 2024
 • 14-19 oktober 2024

Het hele jaar door is er regionale en landelijke aandacht voor 'Ontdekdezorg', maar tijdens deze piekmomenten wordt er landelijk extra ingezet op online campagnes.

 • Jouw eigen activiteiten
  Organiseer jij activeiten om potentiële medewerkers kennis te laten maken met jouw organisatie? Laat het ons weten! Wij promoten deze activiteiten via onze kanalen. Tijdens de piekmomenten wordt extra budget ingezet voor online campagnes, we adviseren daarom activiteiten te organiseren rondom deze periodes. Wij kunnen potentiële medewerkers in onze campagne dan ook doorverwijzen naar de activiteiten van jouw organisatie.
   
 • Regionale activiteiten
  Tijdens de piekmomenten zorgen wij niet alleen regionaal voor extra online campagnes, we organiseren ook meer activiteiten om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden in de sector zorg en welzijn in Limburg. Denk hierbij aan voorlichtingsbijeenkomsten. Daarnaast organiseren we o.a. in het eerste kwartaal van 2024 een oriëntatiemoment voor carrière-switchers en herintreders in samenwerking met Bibliotheek Weert en de gemeente Peel en Maas en in het najaar van 2024 een banenmarkt in samenwerking met het Werkcentrum Zuid-Limburg. 
   
 • Landelijke webinars
  Tijdens de piekmomenten worden landelijke webinars georganiseerd om herintreders en zij-instromers te informeren over de mogelijkheden van zorg en welzijn.

Landelijke toolkit

Er is een landelijke toolkit beschikbaar die je kunt inzetten voor je eigen communicatie. Er zijn posters, flyers, e-mail handtekeningen, zoom achtergronden en allerlei social media posts beschikbaar. Zowel in losse documenten als Indesign als in Canva Sjablonen.

Bekijk hier de toolkit 

Organiseer jij activiteiten of heb je vragen?

Neem contact op met Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.