Deel dit:

Wilt u ook uw zorg- of welzijnsorganisatie in de spotlights zetten tijdens de Ontdekdezorg week van 14 t/m 19 maart?

Doe mee en ben tijdens het online evenement op Zorgnet Limburg zichtbaar voor potentiële zij-instromers en herintreders/carrière-switchers!

Werkgeluk: meer dan een ‘leuke baan’

Dit jaar staat de Ontdekdezorg week regionaal geheel in het teken van werkgeluk. Dat gaat verder dan alleen plezier hebben in het werk dat je doet of een ‘leuke baan’ - maar om voldoening, enthousiasme en dat je voldoende wordt gemotiveerd. Veel mensen die overwegen om een carrière-switch te maken, voelen om uiteenlopende redenen dat ze niet op hun plek zitten. Graag informeren én motiveren we deze groep om een vervolgstap te zetten richting een baan of opleiding. Door hen online kennis te laten maken met de zorg- en welzijnssector en vervolgens met organisaties in de buurt.

Hoe gaat de Ontdekdezorg week in zijn werk?

Bezoekers kunnen onder andere via landelijke webinars, bijeenkomsten die vanuit Zorgnet Limburg worden georganiseerd en de website, praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Daarnaast kunnen zorg- en welzijnsorganisaties zelf ook een online kennismakingsmoment organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A of webinar. Tijdens de Ontdekdezorg week worden bezoekers hierop gewezen.

Inspiratie nodig voor wat uw organisatie zou kunnen organiseren? Download de inspiratiegids:
Inspiratiegids

Promoot u ook de Ontdekdezorg week?

De Ontdekdezorg week 2022 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Zorg aan Zet coördineert en promoot online en offline de Ontdekdezorg week in Limburg, waarbij regionaal het thema ‘werkgeluk’ centraal staat. Ook u kunt een bijdrage leveren: bekijk onze online toolkit en kies de uitingen die u via uw eigen kanalen kunt delen!


Neemt u ook deel aan de Ontdekdezorg week?

Kunnen we ook op uw deelname rekenen? Meld u dan aan en maak uw organisatie zichtbaar!
Aanmelden


 

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.