Deel dit:

Vakantiewerk in de zorg was er ook dit jaar weer volop!

Met onze gezamenlijke carrièreportal Zorgnet Limburg hebben we een prachtig communicatiekanaal om vakantiewerk in de Limburgse zorg volop te promoten onder de doelgroep jongeren en studenten. Dat hebben we dan ook gedurende een hele maand gedaan met de campagne ‘Vakantiewerk in de zorg’.

Wat hebben we gedaan?

We hebben ingezet op advertising via Instagram, Facebook, online bannering en digitale nieuwsbrieven. Ook hebben we een print advertentie geplaatst en hebben we de samenwerking met Mediahuis Limburg en de ROC’s in de regio opgezocht. Dit allemaal om zoveel mogelijk zorgstudenten en andere potentiele vakantiewerkers te bereiken en te werven vanuit één centrale afzender: de zorg- en welzijnssector in Limburg!

De resultaten

 

Met alle uitingen hebben we een bereik gehad van 30.000 Limburgse jongeren onder de 26 jaar, 19 organisaties plaatsten gratis 27 vakantiewerk vacatures op Zorgnet Limburg. De vakantiewerk campagnepagina én de geplaatste vakantiewerk vacatures werden in totaal 4.000 keer bekeken!

 

We want more!

Wij willen steeds vaker gezamenlijke campagnes vanuit Zorgnet Limburg op te starten, waarbij we als sector zorg en welzijn in Limburg onze krachten bundelen. We hopen dat steeds meer van onze aangesloten organisaties actief gaan deelnemen aan deze initiatieven, zodat we samen voor een steeds groter bereik en resultaat kunnen zorgen!

Suggesties voor een gezamenlijke campagne? Contacteer Daniëlle

Bel: 06 – 15264298 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.