Deel dit:

Vakantiewerk in de zorg was er ook dit jaar weer volop!

Met ons gezamenlijk carrièreportal Zorgnet Limburg hebben we een prachtig communicatiekanaal om vakantiewerk in de Limburgse zorg volop te promoten onder de doelgroep jongeren en studenten. Dat hebben we dan ook gedurende twee maanden gedaan met de campagne ‘Vakantiewerk in de zorg’.

Wat hebben we gedaan?

Er is ingezet op advertising via Instagram, Facebook, online advertising en digitale nieuwsbrieven. Ook is de samenwerking met de ROC’s in de regio opgezocht. Dit allemaal om zoveel mogelijk zorgstudenten en andere potentiële vakantiewerkers te bereiken en te werven vanuit één centrale afzender: de zorg- en welzijnssector in Limburg!

Wat ons dit jaar is opgevallen is dat we een aantal bijzonder mooie reacties hebben ontvangen van studenten die een opleiding in de zorg volgen en op zoek zijn naar een vakantie/bijbaan in de zorg. Omdat zij een opleiding in de zorg, bijvoorbeeld HBO-v of mbo verpleegkundige, volgen zijn ze al heel goed in te zetten in de zorg.

Daar zijn we blij mee! - Tessa Koninx | HR & Recruitment Proteion

De resultaten

 

Met alle uitingen hebben we een totaal bereik gehad van 73.000 Limburgse geïnteresseerden, 20 organisaties plaatsten gratis 49 vakantiewerk vacatures op Zorgnet Limburg. De vakantiewerk campagnepagina én de geplaatste vakantiewerk vacatures werden in totaal 25.000 keer bekeken!

 

 

Marieke vertelt je graag meer over de campagne!

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.