Deel dit:

Zet u Zorgnet Limburg al optimaal in als kanaal binnen uw arbeidsmarktcommunicatie?

Zorgnet Limburg is hét startpunt voor een carrière in de Limburgse sector zorg en welzijn. Iedereen die geïnteresseerd is in leren of werken in de Limburgse zorg- en welzijnssector kan op dit vacatureplatform terecht voor informatie en inspiratie.

Én uiteraard voor uw openstaande vacatures. Momenteel staan er ruim 800 vacatures online op Zorgnet Limburg. Naast de vacatures is er ook volop ruimte om uw organisatie in de spotlight te zetten op uw eigen organisatiepagina.

Op Zorgnet Limburg ontvangen we gemiddeld 116.000 bezoekers per maand. Zorgprofessionals, maar ook scholieren, studenten, zij-instromers en herintreders behoren tot de bezoekers. 

Uw content in de spotlight

Via Zorgnet Limburg en onze social media kanalen, met ruim 5000 volgers, delen we continu content over werken en leren in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld van zorgprofessionals of succesverhalen van carrièreswitchers. Misschien organiseert u ook leuke activiteiten die interessant zijn om onder de aandacht te brengen via Zorgnet Limburg. Laat het ons weten via redactie@zorgnetlimburg.nl en wij zetten uw content in de spotlight!

CV database

Wist u al dat u vanuit MijnZNL direct toegang heeft tot de CV database? Potentiële nieuwe medewerkers hebben hier hun CV geplaatst om direct door u te worden gevonden. U kunt eenvoudig filteren op onder andere opleidingsniveau, interesse voor werkveld en verschillende functiegroepen. Ga vanuit hier direct naar de CV database.

Meer informatie

Heeft u vragen over Zorgnet Limburg of wilt u uw organisatie graag meer in de spotlight zetten? Neem dan contact op met Marieke.

Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.