Deel dit:

De Week van zorg en welzijn 2020 vindt plaats van 16 t/m 21 maart en wordt ook deze keer georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn.

Dit jaar zal de Week in een compleet nieuw jasje gestoken worden. Meer in lijn met de landelijke Ik Zorg campagne, maar toch met een eigen gezicht. Dit betekent dat óók de naam van De Week verandert. We werken hier achter de schermen hard aan en kunnen jullie in de loop van december het nieuwe concept laten zien.

Wat gaan we doen in Limburg?

We kijken telkens naar de beste manier om de doelgroep van De Week te bereiken. Daarom zetten we in 2020 extra in op regionaal georganiseerde bijeenkomsten, zoals bijv. regionaal georganiseerde meet & greets met de sector zorg en welzijn. In 2019 -  tijdens de HBO+ banen- en opleidingenmarkt – merkten we dat deze regionale gezamenlijke aanpak de doelgroep goed bereikt wordt en dat dit ook de manier is waarop de doelgroep bij voorkeur informatie ontvangt.

Onze insteek is dat de écht geïnteresseerden op een van deze regionale bijeenkomsten tijdens De Week een vervolgafspraak kunnen maken om jullie organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op een van de locaties of door het bezoeken van een informatieavond. Dit proces en het perspectief, ook ná de Week, zal voor geïnteresseerden goed georganiseerd moeten worden.

Na 1 december hebben wij weer meer nieuws! Meld u daarom aan voor de kick-off van de Week van zorg en welzijn op dinsdag 10 december 15.00 uur in Roermond.

Heeft u vragen? Contacteer Marieke, ons aanspreekpunt voor de Week

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.