Deel dit:

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen en de Gezond & Zeker Innovatiedag helaas niet doorgaan.

De coronacrisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorgpersoneel wat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. De Gezond & Zeker thema's: fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn daarom nog relevanter dan ooit. 

Daarom stelt Gezond & Zeker vanaf 26 oktober meerdere gratis toegankelijke online trainingen, workshops en webinars beschikbaar. Allemaal veilig vanuit thuis of de eigen werkplek.

Er zijn verschillende soorten digitale trainingen beschikbaar. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over hoe u de nieuwe digitale BeleidsSpiegel zo optimaal mogelijk in kunt zetten? Of hoe u de Leerstand ondersteunende diensten invult? Meld u dan aan voor deze korte webinars. Zoeken u of uw medewerkers meer verdieping? Dat kan in de langere webinars over onder andere plafondtilsystemen, haptonomie of het omgaan met lastig en dwingend gedraag.

Terugkijken en vragen stellen

Kunt u niet aanwezig zijn op het tijdstip dat de training van uw keuze gegeven wordt, of zit de training al vol? Alle webinars zijn nog minstens 7 dagen gratis terug te kijken. Heeft u na het terugkijken van het webinar inhoudelijke vragen? Een aantal workshopleiders zit op vrijdagavond 30 oktober digitaal klaar om uw vragen te beantwoorden.

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen en zijn al een aantal trainingen helemaal volgeboekt. Zit een training vol? Geen nood! Alle trainingen worden opgenomen en zijn na afloop nog een week gratis terug te kijken via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl.

Bekijk het volledige programma en meld u aan!

Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties, waaronder Zorg aan Zet, verenigd in RegioPlus.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.