Deel dit:

Ter opvolging van Harm Mulder zijn Vivian Heijnen en Ellen van de Laarschot aangesteld om tijdelijk de werkzaamheden over te nemen.

Ten eerste verwelkomen we Vivian Heijnen. Vivian heeft een achtergrond in onderwijskunde met een specialisatie in schoolmanagement en organisatie. Na haar studie heeft ze haar passie voor leren in diverse contexten binnen het bedrijfsleven gevolgd. Met ruim 25 jaar ervaring, waarvan ze begon als MD-adviseur in het academisch ziekenhuis Maastricht, heeft ze zich ontwikkeld tot een expert in innovatieve leeroplossingen voor zorgorganisaties. Vivian zal tijdelijk de taken van Harm als programmamanager Zorg-OOR Limburg overnemen.

En daarnaast willen we graag Ellen van de Laarschot voorstellen. Met haar ervaring in het jongleren tussen het gezinsleven en haar professionele verplichtingen, brengt Ellen een waardevolle flexibiliteit en doelgerichtheid met zich mee. Momenteel is ze actief als projectleider in de acute zorg, waarbij ze zich richt op het versterken van de rol van de VVT. Ook werkt ze aan het afronden van haar deeltijd Master Gezondheidsinnovatie aan Hogeschool Zuyd. Ellen gaat de komende tijd, samen met Jo Geesink, aan de slag met het LXP: De Zorg Leert Samen.

We heten Vivian en Ellen van harte welkom en stellen ze binnenkort verder aan jullie voor.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.