Deel dit:

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Zorg aan Zet besloten de door ons georganiseerde Ontdekdezorg events op 17, 18 en 19 maart te annuleren.

Als netwerkorganisatie binnen zorg en welzijn willen we onze verantwoordelijkheid nemen en zeker niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. De prioriteit in de sector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers en bij het niet extra belasten van (het personeel van) de bij ons aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties.

Activiteiten Ontdekdezorg week

Van 16 t/m 21 maart wordt landelijk de Ontdekdezorg week georganiseerd. Zorg aan Zet heeft besloten de drie Ontdekdezorg events die oorspronkelijk in Roermond, Heerlen en Venlo gepland stonden te annuleren. Deelnemende organisaties zijn hier inmiddels van op de hoogte gesteld. Aangemelde bezoekers krijgen vandaag bericht.

We houden u via onze website en onze nieuwsbrieven op de hoogte van onze aanpak ten aanzien van andere door ons georganiseerde en/of gefaciliteerde bijeenkomsten.

Vragen? Contacteer Veronique

Bel: 06 – 15268661 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.