Deel dit:

Zevende editie gaat van start.

Van 11 t/m 16 maart 2019 wordt voor de zevende keer de Week van Zorg en Welzijn gehouden. Dé gelegenheid om te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn als sector. Voor volgend jaar is bepaald dat de primaire doelgroep waarop we ons gaan richten middels social media, de zorgspecial e.d. de zij-instromers, herintreders én de huidige medewerkers in zorg en welzijn zijn.

Gezien de aansluiting tussen RegioPlus, de werkgeversorganisaties en de Ik Zorg campagne van het Ministerie van VWS is het goed om op bovengenoemde doelgroepen te focussen, dit versterkt elkaar.

Activiteiten in de Week van Zorg en Welzijn

De afgelopen jaren bemerkten wij jullie toenemende focus op het werven van nieuw personeel, zo werden er vacaturemarkten, speeddates e.d. georganiseerd. Gezien de doelgroepen die in 2019 worden aangesproken lijkt het ons goed dat deze trend wordt voortgezet! Wij zullen deze activiteiten dan ook volop promoten via onze kanalen (social media, ZorgnetLimburg).

Jullie worden van harte uitgenodigd om binnen jullie organisatie na te denken of jullie dit jaar (ook weer) meedoen en op welke manier. Wilt u meedoen of eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marieke via de contactbutton aan het einde van deze pagina. 

In 2019 wordt op de landelijke website een nieuw overzichtskalander geplaatst waarin een bezoeker makkelijker de activiteiten kan vinden die er georganiseerd worden door de zorg- en welzijnsorganisaties. Deze tool wordt ook volledig geïntegreerd op onze portal zorgnetlimburg.nl.

De Zorgspecial (Week van Zorg en Welzijn krant)

Landelijk wordt er ook in 2019 een zorgspecial uitgebracht. De zorgspecial wordt verspreid in de aanloop van de Week van Zorg en Welzijn 2019, in een oplage van ca. 435.000 stuks. Het landelijke deel bestaat uit 12 tot 16 pagina’s, het regionale deel uit 16 pagina's. De regionale pagina's zijn inmiddels volledig ingevuld. Er is geen advertentieruimte meer beschikbaar.

Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.