Deel dit:

Samen met ruim 50 organisaties organiseerde Zorg aan Zet de afgelopen weken twee banen- en opleidingenmarkten voor de Limburgse sector zorg en welzijn. De markten trokken ruim 800 bezoekers, van jongeren op zoek naar een opleiding in de zorg, tot zij-instromers en carrière switchers.

Op donderdag 31 oktober vond de eerste Zorgnet Limburg banen- en opleidingenmarkt plaats in Sittard. Met meer dan 40 organisaties en ruim 450 bezoekers werd deze goed bezocht. Op donderdag 7 november deden we het nog eens dunnetjes over in Tegelen, welke met meer dan 20 organisaties en ruim 350 bezoekers ook zeer succesvol was.  

Naast de gesprekken die met de organisaties plaatsvonden, gingen de bezoekers in gesprek met zorgmedewerkers op het beroepenplein. Ook was er de mogelijkheid om aan de slag te gaan met hun CV en LinkedIn-profiel met als aanvulling een nieuwe professionele portretfoto. Er was veel aandacht voor de goed gevulde vacaturewand, met vacatures van alle aanwezige organisaties. Daarnaast kunnen de bezoekers via Sterk in je werk loopbaancoaching na hun bezoek aan de banen- en opleidingenmarkten aan de slag met hun loopbaan in zorg en welzijn!

Wij blikken terug op deze twee succesvolle Zorgnet Limburg banen- en opleidingenmarkten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.