Deel dit:

Dit najaar houdt Zorg aan Zet twee banen- en opleidingenmarkten, in Tegelen en Sittard.

Samen met ruim 50 organisaties organiseerde Zorg aan Zet in november 2018 twee banen- en opleidingenmarkten voor de Limburgse zorg en welzijn sector. De markten trokken ruim 550 bezoekers, van jongeren op zoek naar een opleiding in de zorg, tot zij-instromers en carrière switchers. Dit jaar organiseren we deze succesvolle markten opnieuw.

Op de banen- en opleidingenmarkten van 31 oktober in Sittard en 7 november in Tegelen kunt u uw vacatures en opleidingsplaatsen onder de aandacht brengen van potentiële nieuwe medewerkers en met elkaar in gesprek gaan. Beide markten vinden in de avond plaats tussen 18.30u en 21.00u. 

Samen 'beleven'

Uit de evaluatie van de vorige banenmarkten blijkt dat bezoekers het op prijs stellen als ze een gesprek kunnen aanknopen met cliënten of ervaringsdeskundigen. Ook wordt het als een meerwaarde gezien als ze kunnen kennismaken met ‘het vak’. Denk dan aan een kijkje nemen in een ambulance, het meten van de bloeddruk of iets dergelijks. Samen kunnen we vast nog veel ‘belevenissen’ bedenken om de banen- en opleidingenmarkt zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor toekomstige collega’s.  

Campagne

Eind september starten we met een campagne om deze banenmarkt onder de aandacht te brengen bij een brede doelgroep, van zij-instromers, tot doorstromers, herintreders en carrièreswitchers op MBO en HBO niveau . Hiervoor zetten we onze social media-kanalen in en versturen we een persbericht. Ook wordt ons netwerk in het voortgezet onderwijs geïnformeerd om schoolverlaters op deze markt te attenderen.

Meedoen?

Alle aangesloten en niet-aangesloten organisaties bij Zorg aan Zet en onderwijsorganisaties zijn uitgenodigd om zich hier te presenteren met hun (opleidings)vacatures. Participatie van Zorg aan Zet-deelnemers is gratis. De officiele aanmeldingsdatum is verstreken. Mocht u toch nog geinteresseerd zijn, neem even contact op met onze collega Emile van Mullekom.

Video-impressie HBO-Banen-en opleidingenmarkt, Roermond maart 2019

 

Contacteer Emile

Bel: 06 – 29292560 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.