Deel dit:

Wilt u ook uw expertise en ervaring met innovatie delen? Organiseer (eventueel samen met anderen) een interactieve bijeenkomst tijdens de Slimme Zorg Estafette (SZE)! Door kennis te delen brengen we samen de ontwikkeling, implementatie en opschaling van slimme zorg écht verder. Aangezien ook Zorg aan Zet hiervoor staat, brengen we dit initiatief graag onder de aandacht en roepen op om deel te nemen!

Twee Limburgse initiatieven staan al op de SZE-kalender: ‘telebegeleiding van diabetes patiënten bij de huisarts’ en ‘grip op capaciteit in de VVT’. Maak ook uw innovatieve project zichtbaar en doe mee.

Over de Slimme Zorg Estafette

Van 27 januari t/m 25 februari 2022 organiseert het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de Slimme Zorg Estafette (SZE). Dat is een maand lang aandacht voor zorginnovatie. Iedere week staat slimme zorg centraal in één regio. Daarna wordt het stokje doorgegeven aan de volgende regio. De regio Limburg is samen met Zeeland en Noord-Brabant van 21 t/m 25 februari aan de beurt.

Meer weten over de SZE, het organiseren van een activiteit of hoe u de activiteit kunt aanmelden? Kijk op slimmezorgestafette.nl.
 
Meer informatie over deelnemen aan de SZE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.