Deel dit:

De Limburgse Lies neemt plek twee in van de meest aangeklikte portretten.

Vooruit dan, een paar getallen over de website Ontdekdezorg.nl. Tijdens de campagne periode weten zo’n 2000 mensen de website te vinden. Gemiddeld spendeert de bezoeker zo’n 4,5 minuut op de site. Het percentage bezoekers dat de website verlaat zonder door te klikken is laag: slechts 4 procent is blijkbaar niet geïnteresseerd in de content. Maar waar klikt die overige 96 procent dan wél op bij het bezoeken van de website? Een groot deel klikt op het portret van de Limburgse Lies. 


 Klik op de afbeelding om het verhaal van Lies te lezen.

 


 

Lies is een gepensioneerde verpleegkundige die een mooie staat van dienst heeft bij Land van Horne. Na haar pensioen wilde ze niet stoppen. Ze werkt nu als Verzorgende IG bij zorgcentrum St. Joseph in Nederweert (onderdeel van Land van Horne). Wij zijn er maar wat trots op dat we zo’n goede ambassadeur hebben in het Limburgse. Gefeliciteerd, Lies! Landelijk neem jij de twee plek in van meest aangeklikte portretten.

Of je kiest voor een opleiding in de zorg…

Schoolverlaters moeten zich vóór 1 mei inschrijven voor een vervolg-opleiding. Voor de late beslissers en de twijfelaars is er nu de Ik Zorg-campagne voor jongeren. Deze online campagne is te vinden op Snapchat, Instagram en YouTube. Zo is er een commercial van twintig seconden gemaakt en zijn er korte filmpjes geproduceerd die in een carrousel draaien op Instagram en Snapchat. De modellen die aan het woord komen in de visuals zijn zorg- en welzijnsprofessionals die in opleiding zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.