Deel dit:

Innovatie speelt een belangrijke rol in het terugdringen van de zorgvraag, het verlichten van de werkdruk én het beheersen van de zorgkosten.

Health Innovation School – Implementation (HIS-I) biedt kennis, expertise, praktijkvoorbeelden en praktische handvatten voor het implementeren en opschalen van sociale en technologische innovaties binnen zorg- en welzijnsorganisaties.

Als deelnemer ga je aan de slag met een eigen implementatievraagstuk waarbij je een intern team vanuit jouw organisatie betrekt. Zo draag je direct bij aan een groter innovatief vermogen van je organisatie.Na twee succesvolle edities kun je je nu aanmelden voor de derde editie, die van start gaat op 9 april 2024. In tien programmadagen leer jij hoe je goede innovatieve oplossingen écht van de grond krijgt en laat slagen in je organisatie. Je gaat met een eigen innovatie aan de slag om deze naar een hoger niveau te tillen.

Wat zeggen oud-deelnemers?

“Wij zijn van zien, doen en ervaren. Ga leren door te doen en leer ook van organisaties om je heen. Dat was het leuke van de HIS-I, je ontmoet meerdere organisaties en hoort waar anderen mee bezig zijn. En niet onbelangrijk: vergeet de cliënt zelf niet.”

Aanmelden

Op deze pagina van vind je meer informatie over HIS-I 3.0 en de eerdere edities. Wil je je aanmelden? Dat kan hier. (Inschrijfgeld bedraagt € 250.)

HIS-Implementation is een gezamenlijk initiatief van Transvorm, Care Innovation Center, Zorg aan Zet en Coöperatie Slimmer Leven en vanaf deze editie ook ViaZorg. Het valt onder de landelijke vlag van ‘Schools of Future Health’. Het doel van alle Schools of Future Health is het bevorderen van samenwerking op het gebied van innovatie in de zorg en welzijn.

Vragen? Neem contact op met Anne

Bel: 06 - 29 93 37 28 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.