Deel dit:

Over enkele weekjes is het zover. Help ons het nieuws te verspreiden!

Dinsdagavond 12 maart tussen 19.00u en 21.00u houden we voor de eerste keer een HBO(+) / WO- banen- en opleidingenmarkt bij TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Een kleine dertig organisaties uit zorg en welzijn hebben zich aangemeld. We hebben een communicatie toolkit ontwikkeld om zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken. 

De eerste social media berichten zijn al verschenen over de banen- en opleidingenmarkt. Een ingekochte online bannering campagne gaat deze week van start. Posters hangen her en der op en de eerste flyers hebben hun weg gevonden naar geïnteresseerden. Kortom, we zijn los!

Maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken om de markt onder de aandacht te brengen. Hoe harder wij met zijn allen op de trom slaan, hoe meer bezoekers we mogen verwachten in maart.

Dus, download de communicatie toolkit en help mee om de banen- en opleidingenmarkt te promoten!

​De toolkit bestaat uit:

  • visuals voor Facebook en LinkedIn om te delen via jullie eigen social media kanalen;
  • online banners van verschillende formaten voor op jullie eigen websites;
  • de digitale bestanden van de A5 flyers en A3 posters.

Vergeet niet de website te vermelden waar de bezoeker meer informatie kan vinden en zich kan aanmelden: www.zorgnetlimburg.nl/banenmarkt

 

Download toolkit

Posters en flyers zijn te downloaden vanuit de toolkit. Liever een hardcopy-versie van de poster en de flyers? Geen probleem. Vraag ze op bij Cristel Collard.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Interesses

Bedankt voor uw aanmelding.