Deel dit:

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn.

Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt. Doet uw organisatie ook mee?

Ontdekdezorg online

De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij uw organisatie, maar we richten ons platform zo in dat ze online kennis met uw organisatie maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en Zorgnet Limburg praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector.

Match

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week oriënteren, maar ook vervolgafspraken maken om uw organisatie beter te leren kennen. U kunt bijvoorbeeld zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A of een (opgenomen) webinar met een kijkje binnen uw organisatie. Ontmoet potentiële werknemers en maak een match!

Landelijke én regionale campagne

De Ontdekdezorg week 2021 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Zorg aan Zet promoot de Ontdekdezorg week in Limburg met een eigen online campagne. De toolkit met logo’s, banners, etcetera staat inmiddels live en is hier te downloaden.

Doet u mee?

Organiseert u een (digitale) activiteit om potentiële nieuwe medewerkers kennis te laten maken met uw organisatie? Meld dit dan bij ons aan! Wij verzorgen vervolgens de promotie op Zorgnet Limburg én de landelijke website.

Ik doe mee!

 

Vragen of meer informatie? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.