Deel dit:

Gezond in Limburg bijlage in De Limburger

Zoals elk jaar brengt Mediahuis Limburg in maart de ‘Gezond in Limburg’ bijlage in De Limburger uit. Dit jaar doen ze dit één week voorafgaand aan de Ontdekdezorg week en in samenwerking met Zorg aan Zet en mediapartner Borgerpark Media.

De bijlage verschijnt op dinsdag 10 maart en staat geheel in het teken van de Ontdekdezorg week, met als thema ‘Leren en werken in zorg en welzijn’. De bijlage in De Limburger heeft een oplage van 110.000 exemplaren en krijgt een minimale omvang van 16 pagina’s. De oplage wordt uitgebreid met 40.000 exemplaren die via 400 distributiepunten verspreid worden door heel Limburg. Ook zal de uitgave verspreid worden op de door Zorg aan Zet georganiseerde regionale Ontdekdezorg Events tijdens de Ontdekdezorg week. Daarmee zijn veel extra contactmomenten en exposure gegarandeerd.

Om u de mogelijkheid te geven in deze speciale bijlage in het kader van de Ontdekdezorg week te adverteren en uw organisatie als werkgever in de kijker te zetten, is Borgerpark Media de mediapartner. Onze contactpersonen van de Ontdekdezorg week worden hiervoor benaderd. De Gezond in Limburg bijlage bestaat uit vijf subregionale edities, waardoor de adverteermogelijkheden variëren van deeloplage tot gehele oplage. We hopen dat we er samen een mooie uitgave van kunnen maken, met exposure voor de zorg en welzijnssector als aantrekkelijke Limburgse werkgever!

 

Vragen of adverteren in de uitgave?
Heeft u vragen of wilt u adverteren in de Gezond in Limburg uitgave? Neem dan contact op met Borgerpark Media:

info@borgerparkmedia.nl
0475 - 711362

Download tarievenkaart

Lees meer over de Ontdekdezorg week.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.