Deel dit:

Het ministerie van VWS heeft besloten om de looptijd van de COVID-19 gerelateerde activiteiten binnen het SectorplanPlus te verlengen.

Dit betekent concreet dat:

  • Organisaties met een actieve aanvraag in tijdvak 4, activiteiten en registraties kunnen opvoeren voor COVID-19 gerelateerde activiteiten (activiteit X voor nieuwe medewerkers en C, D en E voor zittende medewerkers);
  • Als uw organisatie nog geen aanvraag voor tijdvak 4 heeft ingediend (in december 2019, of in de afgelopen maanden) dan dient het ingevulde “extrahandenvoordezorg”-formulier als uw subsidieaanvraag voor SectorplanPlus en kunt u voor activiteit X alsnog deelnemen aan tijdvak 4 en gebruikmaken van de subsidie;
  • Als uw organisatie nog geen aanvraag voor tijdvak 4 heeft ingediend, maar via een andere weg dan extrahandenvoordezorg.nl extra personeel heeft geregeld in het kader van de coronacrisis, dan kunt u contact opnemen met de projectleider Chantalle Dörenberg. Zij zorgt dan dat u voor activiteit X alsnog deel kunt nemen aan tijdvak 4 en gebruik kunt maken van deze subsidie. 

Belangrijke data

Voor alle reeds uitgevoerde trajecten tussen maart en september 2020 blijven de gepubliceerde deadlines van kracht, zoals gepubliceerd op de website. Deadlines voor trajecten uitgevoerd na september 2020 volgen nog. In algemene zin vragen wij organisaties om de registraties van uitgevoerde trajecten zo snel mogelijk aan te maken en compleet te maken.

Er komt ook een bevoorschottingsronde aan binnen het SectorplanPlus. De verwachting is dat eind november de bevoorschottingsbedragen zijn overgemaakt. Daarnaast ontvangen deelnemende organisaties binnenkort de projectovereenkomst voor tijdvak 4.

Meer weten?

Meer informatie over de COVID-19 regeling vindt u op de website van het SectorplanPlus. Heeft u nog andere vragen? Contacteer dan SectorplanPlus projectleider Chantalle Dörenberg.

Contacteer Chantalle

Bel: 06 – 44194731 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.