Deel dit:

Het was regelmatig in het nieuws de afgelopen weken: veel studenten die werken naast hun studie, raken door de coronacrisis hun bijbaan kwijt. De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) geeft aan dat uit meldingen blijkt dat werkgevers weinig genegen zijn om studenten aan het werk te houden of hun inkomen te garanderen.

Deze berichten gelden echter niet voor vakantiewerk in de zorg. Dat is er, juist nu, namelijk volop! De afgelopen weken zagen we meerdere oproepen voor vakantiekrachten op social media voorbij komen. Met onze gezamenlijke carrièreportal Zorgnet Limburg hebben we een prachtig communicatiekanaal om vakantiewerk in de zorg onder de aandacht te brengen. We starten daarom vanaf volgende week een ‘Vakantiewerk in de zorg campagne’ gericht aan jongeren en zorgstudenten in Limburg.

Wat gaan we doen?

We bundelen onze krachten en zetten in op advertising via de social media kanalen Facebook en Instagram, sturen digitale nieuwsbrieven uit en zoeken de samenwerking op met de ROC’s in de regio. Dit allemaal om zoveel mogelijk zorgstudenten en andere potentiele vakantiewerkers te bereiken en te werven vanuit één centrale afzender: de zorg- en welzijnssector in Limburg! 

Meld uw vakantiewerk vacatures aan!

Om van deze campagne een succes te maken hebben we natuurlijk uw vakantiewerk vacatures nodig! Geïnteresseerden komen via de campagne-uitingen terecht op de vakantiewerk landingspagina op Zorgnet Limburg. Naast de oproep voor jongeren en zorgstudenten om voor vakantiewerk in de zorg te kiezen, staat hier ook een verwijzing naar de actuele vakantiewerk vacatures. Uw vakantiewerk vacatures worden daarnaast vanuit Zorgnet Limburg én de social media kanalen extra onder de aandacht gebracht.

Meld uw vakantiewerk aanbod dus bij ons aan. Dit kan door rechtstreeks een vakantiewerk vacature te plaatsen op Zorgnet Limburg of door uw aanbod te mailen naar Marieke van Oers.

Vragen? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.