Deel dit:

De vakantieperiode komt er weer aan en studenten gaan op zoek naar een vakantie- of bijbaan.

Heeft u vacatures openstaan voor een vakantie- of bijbaan? En wilt u meer potentiële kandidaten bereiken? Met ons gezamenlijk carrièreportal Zorgnet Limburg heeft u een prachtig communicatiekanaal ter beschikking om uw vacatures onder de aandacht te brengen. We starten daarom eind april een ‘Vakantiewerk in de zorg campagne’ gericht aan (zorg- en welzijns)studenten in Limburg.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de campagneperiode worden ervaringen van vakantiewerkers binnen de Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties gepubliceerd. Bijvoorbeeld dit verhaal van de drie vriendinnen die als thuishulp werken in hun vrije tijd. Tevens zetten we advertising via de social media kanalen Facebook en Instagram in, sturen digitale nieuwsbrieven uit en zoeken de samenwerking op met de ROC’s in de regio. Dit allemaal om zoveel mogelijk studenten en andere potentiële vakantiewerkers te bereiken en te werven vanuit één centrale afzender: de zorg- en welzijnssector in Limburg! Met dagelijks 4500 bezoekers heeft u grotere kans dat uw vacatures via Zorgnet Limburg ingevuld worden.

Meld uw vakantiewerk vacatures aan

Potentiële kandidaten komen via de campagne-uitingen terecht op de vakantiewerk landingspagina op Zorgnet Limburg. Naast de oproep aan jongeren en zorgstudenten om voor vakantiewerk in de zorg te kiezen, staat hier ook een verwijzing naar uw actuele vakantiewerk vacatures. Uw vakantiewerk vacatures worden daarnaast vanuit Zorgnet Limburg én de social media kanalen extra onder de aandacht gebracht.

Meld uw vakantiewerk aanbod dus vandaag nog bij ons aan. Dit kan door direct een vakantiewerk vacature te plaatsen op Zorgnet Limburg of door uw aanbod te mailen naar Marieke van Oers.

Nieuw!

Dit jaar benoemen we voor het eerst de 'Vakantiewerktopper'! Voor de vakantiewerktopper zijn leuke prijzen te winnen en uw organisatie wordt extra in de schijnwerpers gezet. Houd onze kanalen in de gaten, want hierover volgt later meer!

Heeft u vakantiewerkers die ook hun ervaringen willen delen? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.