Deel dit:

De Impactmakerprijs is de prijs voor het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject van 2022 in zorg en welzijn waarbij werkgever en werknemer delen in het succes.

Welk initiatief heeft dit jaar in uw organisatie de meeste impact gemaakt om het personeelstekort terug te dringen? Uw initiatief kan zomaar van betekenis zijn voor veel meer organisaties in zorg en welzijn! Hoe klein of groot het ook is. Het kan een nieuw idee zijn of het idee van een andere organisatie dat jullie je eigen hebben gemaakt.

Over de Impactmakerprijs

Elke zorg- of welzijnsorganisatie die in 2021/2022 een vernieuwend arbeidsmarktproject heeft opgezet, maakt kans. Er zijn wel een aantal belangrijke voorwaarden; door het initiatief moeten echt verbeteringen op de werkvloer zijn ontstaan en het moet goed vertaalbaar zijn naar andere organisaties. Dan maakt het initiatief echt impact en heeft het een positief effect op het terugdringen van de personeelstekorten in de sector zorg en welzijn.

Aanmelden

Met het uitreiken van de Impactmakerprijs waarderen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), RegioPlus en het Actie Leer Netwerk uw initiatief. Deze partijen delen uw behaalde successen als goed voorbeeld met de gehele sector. Door de kennis en ervaring van uw project te delen, leert de sector dat door anders te werken, werken in de zorg efficiënter en aantrekkelijker wordt voor bestaande en toekomstige medewerkers.

Aanmelden

Meer weten? Lees dan alles over de Impactmakerprijs in deze brochure.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.